Bemutatkozás

A TÖKMAGICUM stájer típusú, 100% természetes tökmagolaj ellenőrzött származású, héj nélkül pirított tökmagból, első sajtolással készült. A TÖKMAGICUM tökmagolajat karakteres zöldesbarna szín, és tipikus diós aroma jellemzi, mely friss kenyérhéjillattal és lágy karamelltónusokkal keveredik.

Egyedülálló minőségét annak köszönheti, hogy az alaposan megtisztított, kiváló minőségű tökmagot szakszerűen, ideális hőmérsékleten tároljuk, így garantáljuk, hogy egész éven át frissen sajtolt tökmagolajat állíthassunk elő.

A TÖKMAGICUM tökmagolaj hozzáadott adalékanyagok nélkül készül, nem tartalmaz aromákat, ízfokozókat, tartósítószert és mesterséges színezéket.

A Tökmagolaj

A tökmagolaj kiváló élettani hatásokkal rendelkező sötét zöldesbarna színű, sűrű folyadék, gazdag vitamin- és ásványianyag-tartalmának és számos jótékony hatásának köszönhetően az utóbbi években egyre népszerűbb hazánkban is.

A tökmagolaj-készítésnek főleg Ausztriában és Szlovéniában vannak hagyományai, Magyarországon a nyugat-dunántúli területeken és az Őrségben találhatók kiváló termőterületek. A legtöbb Magyarországon kapható tökmagolaj szűz vagy extra szűz. Ilyen az őrségi vagy stájer tökmagolaj is, melynek íze karakteresebb, pirított jellegű, színe sötétebb.

Minőségi védjegy: a stájer tökmagolaj

A sötétzöld színű, intenzív aromájú olaj az egész világon egyedülállónak számít. A dióra emlékeztető íz nemcsak a levesekhez és a salátához, hanem a sajtokhoz és desszertekhez is tökéletesen illik. Ez a stájer specialitás a világ legkülönbözőbb tájain is bekerült a gasztronómiai köztudatba a Gault Millau étteremkalauznak köszönhetően, amely évek óta a konyhaművészet kimagasló minőségű alapanyagai között tünteti fel a legjobb stájer tökmagolajokat. Ez az elnevezés a héj nélkül pirított tökmagból első sajtolással készült tökmagolajakat illeti meg.

Tovább a tökmagolaj előnyeire

A Tökmagolaj előnyei

A tökmagolaj kiváló élettani hatásokkal rendelkező, sötétbarna színű, sűrű folyadék, gazdag vitamin- és ásványianyag-tartalmának és számos jótékony hatásának köszönhetően az utóbbi években egyre népszerűbb hazánkban is.

Termékek

A TökMagicum tökmagolajat kétféle kiszerelésben, 250 ml-es és 500 ml-es fémdobozban hozzuk forgalomba.

  • 100% természetes tökmagolaj, hozzáadott adalékanyag nélkül. Nem tartalmaz aromákat, ízfokozókat, tartósítószert, mesterséges színezéket.
  • Az egyedi fémdobozos kiszerelés védi a tökmagolajat a fénytől, ezáltal segít hosszabb ideig megőrizni kiváló minőségét.
  • Napfénytől védve, 15 °C alatt tárolva a gyártástól számított legalább 9 hónapig megőrzi a minőségét. Felbontás után javasolt hűtőszekrényben tartani.

A tasakos TÖKMAGICUM enyhén sózott, héj nélkül pirított, ropogtatni való tökmagot tartalmaz.

Árlista

Termék 1 db 10 db-tól 50 db-tól
TÖKMAGICUM tökmagolaj 250 ml 6 EUR 5,50 EUR 5 EUR
TÖKMAGICUM tökmagolaj 500 ml 10 EUR 9,50 EUR 9 EUR
TÖKMAGICUM pirított tökmag 1 EUR - -
Nagyobb mennyiség rendelésekor kérjen egyedi árajánlatot!

Galéria

Rendelés

Elérhetőségeink

9761 Táplánszentkereszt, Dózsa György utca 3.

+36-70-312-0335

info@tokmagicum.hu